Over ons

Welkom in onze online winkel

Welkom in onze online conceptstore
Little August is opgericht door mij, Ashley, moeder van Yves Jacob. Augustus is mijn geboortemaand, en iedereen die mij kent, weet dat ik geen grote fan ben van (het vieren van) mijn verjaardag. Maar sinds de komst van onze kleine jongen in diezelfde maand, is augustus extra speciaal geworden. Het is de maand waar ik negen maanden naar uitkeek, de maand dat we eindelijk onze baby mochten ontmoeten en de maand dat ik moeder werd.

Sinds ik hoorde dat ik zwanger was van ons zoontje, begon de continue zoektocht naar de perfecte items. Omdat ik nieuw was in deze hele ervaring, begon ik alle verschillende soorten labels, stoffen en diverse producten te verkennen. Mooie en duurzame essentials ontdekken. Bij elke aankoop leer je meer en meer. Alleen om erachter te komen, toen Yves geboren was, dat niet alles zo praktisch, comfortabel en perfect is als ik dacht..

Zo ontstond het idee van een online conceptstore, waar alleen het beste voor onze kleintjes samenkomt.

We maken het onze missie dat elk item niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook duurzaam en gemakkelijk te dragen is. Zodat onze kleintjes op avontuur kunnen gaan en hun wereld zo comfortabel mogelijk kunnen verkennen 🌍

X

Ashley

Browse our collection